Schuifpui reparatie Amsterdam

Van Delft Schuifpuireparatie is een deskundige partij met jarenlange ervaring. Onze monteurs voeren de schuifpui reparatie bij u in Amsterdam snel en vakkundig uit. Ze hebben altijd de beste onderdelen bij zich. En bij spoed staan ze dezelfde dag nog bij u op de stoep.

USP Van Delft Schuifpuireparatie

Jarenlange ervaring

USP Van Delft Schuifpuireparatie

Monteurs met vakkennis

USP Van Delft Schuifpuireparatie

Snelle service

Schuifpuireparatie

Is uw houten of aluminium schuifpui kapot? Dan is het verstandig om deze niet zelf te repareren. Een schuifpui zit ingewikkeld in elkaar. Alleen iemand die exact weet hoe het systeem werkt kan een defect oplossen. Bovendien zijn er 2 monteurs nodig voor een schuifpuireparatie.

Houten en aluminium schuifpui

Onze monteurs repareren zowel houten als aluminium schuifpuien. Ze hebben veel ervaring met:

  • Slot vervangen
  • Schuifpui afstellen
  • Beslag vervangen
  • Wieltjes vervangen
  • Hefkrukken repareren
Houten Schuifpui Van Delft Schuifpuireparatie

Schuifpui onderdelen

Onze monteurs hebben altijd de juiste onderdelen bij zich voor de schuifpuireparatie in Amsterdam. Dit zijn onderdelen van hoge kwaliteit. We streven er namelijk naar dat uw schuifpui na de reparatie weer jarenlang meegaat en goed blijft functioneren. Wel raden we u aan de schuifpui onderdelen regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. We adviseren u om de overbrengingen bij de loopwagens en de draaipunten minimaal 2 keer per jaar te smeren. Maar smeer geen olie of vet op de onderrail. Anders zal deze juist vuil aantrekken en sneller kapot gaan.

Aluminium Schuifpui Van Delft Schuifpuireparatie

Schuifpuireparatie Amsterdam spoed

Kan uw schuifpui niet meer dicht? Dat is een vervelende en onveilige situatie. Deze schuifpuireparatie heeft spoed. Als u ons belt, rijden we zo snel mogelijk naar Amsterdam. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via dit telefoonnummer: 088 200 32 30.